020 - 686 80 80

Intersafe zorgt in samenwerking met BouWatch voor de beveiliging van uw bouw- of verbouwproject. Door middel van vaste camera’s in en/of rondom het project houden wij 24 uur per dag uw bouwterrein in de gaten.

Op het moment dat er een persoon zichtbaar is worden deze camera’s geactiveerd en kunnen wij dit live volgen op de meldkamer. De centralist van de meldkamer geeft dit door aan de surveillant, die direct volgens het vooraf afgesproken protocol een controle zal uitvoeren.

Doordat wij direct een verificatie hebben van beelden kan er ook voor worden gekozen direct de regionale politie in te schakelen. Deze zal dan samen met onze surveillant een controleronde uitvoeren. Juist door deze techniek heeft Intersafe al meerdere maal bewezen effectief te zijn en is de kans op inrekening bij heterdaad erg groot.

Diensten voor bouwbeveiliging

Intersafe levert de volgende diensten voor de beveiliging van uw bouwproject:
- Camerabewaking buiten & binnen
- Alarmopvolging
- Controle rondes
- Open- en Sluitrondes
- Vaste bewaker
- Brandwacht
- Hondengeleider met diensthond

Wij nemen graag het risico en de zorg voor u uit handen. Wilt u meer informatie en/ of een passend voorstel voor uw bouwbeveiliging? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 020-686 8080 of laat uw gegevens achter via ons contactformulier zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Graag adviseren wij u over zaken die met uw veiligheid te maken hebben. Maak uw keuze uit de verschillende mogelijkheden.

020 - 686 80 80

Informeer mij vrijblijvend over de beveiliging van mijn pand.