020 - 686 80 80

Intersafe garandeert dat u elk object in de regio Amsterdam met een gerust hart aan ons toezicht kunt overlaten. Graag adviseren wij u welke alarmsysteem het beste past bij uw pand. Behalve de installatie gaat het dan vooral om de opvolging. Daarbij is het de bedoeling om werkelijk onraad, zoals inbraak, te onderscheiden van vals alarm. Meldingen die achteraf onjuist blijken moeten zoveel mogelijk worden voorkomen. Dat scheelt u immers slapeloze nachten en mogelijke kosten van opvolging. Onze professionele systemen en beveiligers waken over uw nachtrust, 24 uur per dag, 7 dagen per week. En ondertussen houden wij de kosten voor alarmopvolging laag!

Inbraakbeveiliging voor bedrijven en instellingen

inbraakbeveiliging, camera, alarmsysteem, bedrijven, Amsterdam

Beveiliging van woning, bedrijven, scholen en instellingen in de regio Amsterdam met camerabewaking, alarm, surveillance en meldkamer met opvolging.

Beheer brandmeldinstallatie (BMI) voor brandveiligheid

beheerder, brandmeldinstallatie, BMI, brandmeldcentrale, Amsterdam

Directe bestrijding van brand en veiligheid voor medewerkers en goederen dankzij een goed werkende brandmeldinstallatie. Intersafe zorgt voor het beheer (BMI).

Alarmcentrale met opvolging in de regio Amsterdam

alarm, melding, alarmopvolging, alarmcentrale, Amsterdam

Alarmopvolging en mobiele surveillance in Amsterdam en omstreken. De alarmcentrale van Intersafe handelt direct als er onraad wordt gesignaleerd.

Inbraakpreventie en brandpreventie

Voorkomen is beter dan genezen! Daarom richten de beveiligingsdiensten van Intersafe zich in eerste instantie op preventie. Onze specialisten adviseren over maatregelen om inbraak en brand tegen te gaan. Waar nodig installeren wij detectie, bewakingscameraā€™s en inbraakalarm bij bedrijven, winkels, scholen, instellingen en woningen. Het alarmsysteem wordt gekoppeld aan de centrale meldkamer. Naast inbraakpreventie krijgt ook brandpreventie alle aandacht. Als beheerder brandmeldinstallatie (BMI) verzorgen wij het professioneel onderhoud en beheer volgens de normen die zijn vastgelegd in NEN 2535. Het doel is om een eventuele brand vroegtijdig te signaleren en direct te bestrijden om het object, de medewerkers en aanwezige goederen veilig te stellen. Naast de brandmeldinstallatie voorzien wij daartoe ook in de levering en plaatsing van rookmelders en brandblusmiddelen.

Graag adviseren wij u over zaken die met uw veiligheid te maken hebben. Maak uw keuze uit de verschillende mogelijkheden.

020 - 686 80 80

Informeer mij vrijblijvend over de beveiliging van mijn pand.