020 - 686 80 80

Intersafe garandeert dat u elk object in de regio Amsterdam met een gerust hart aan ons toezicht kunt overlaten. Graag adviseren wij u welke alarmsysteem het beste past bij uw pand. Behalve de installatie gaat het dan vooral om de opvolging. Daarbij is het de bedoeling om werkelijk onraad, zoals inbraak, te onderscheiden van vals alarm. Meldingen die achteraf onjuist blijken moeten zoveel mogelijk worden voorkomen. Dat scheelt u immers slapeloze nachten en mogelijke kosten van opvolging. Onze professionele systemen en beveiligers waken over uw nachtrust, 24 uur per dag, 7 dagen per week. En ondertussen houden wij de kosten voor alarmopvolging zo laag mogelijk!

Mobiele surveillance

mobiele surveillance

De mobiele surveillance van Intersafe beschikt over goed opgeleide beveiligers en een eigen wagenpark. Na een melding zijn wij in Amsterdam snel ter plaatse.

Objectbeveiligers

De centrale meldkamer is 24/7 paraat in de regio Amsterdam. Binnen ons werkgebied voorzien wij als geen ander in snelle en adequate alarmopvolging.

Abonnementen voor alarmopvolging

melding, alarmsystemen, alarminstallatie, alarmcentrale, Amsterdam

Geen hoge naheffing voor controles na meldingen. Intersafe biedt aantrekkelijke abonnementen voor zorgeloze alarmopvolging in Amsterdam en omstreken.

Voordelen van professionele alarmopvolging

Naast het voorkomen van slapeloze nachten heeft het professioneel inregelen van alarmopvolging nog een aantal grote voordelen: naarmate het risico voor de inbreker groter wordt, zal hij zich eerder bedenken en mogelijk afzien van de inbraak. Snelle opvolging door de meldkamer vergroot bovendien de kans dat de beveiligers of de politie op tijd kunnen ingrijpen waardoor de schade beperkt blijft. Alarmsystemen waarvan de installatie door Intersafe plaatsvindt, voldoen aan de eisen die assuradeurs stellen. Dat helpt u om de premie voor uw verzekering betaalbaar te houden. Zo verdienen de kosten van professionele alarmopvolging zichzelf dubbel en dwars terug.

Graag adviseren wij u over zaken die met uw veiligheid te maken hebben. Maak uw keuze uit de verschillende mogelijkheden.

020 - 686 80 80

Informeer mij vrijblijvend over de mogelijkheden voor alarmopvolging.