020 - 686 80 80

Mobiele surveillance voor alarmopvolging

De alarmmelding door Intersafe laten opvolgen biedt u en uw medewerkers de garantie dat goed opgeleide professionals uw pand controleren. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u geen risico loopt en uw pand in goede handen is bij onze mobiele surveillance. De professionals van Intersafe voeren een buiten en binnen controle uit. Vervolgens stellen zij een rapport op en zorgen dat uw pand weer onder alarm wordt gezet en afgesloten.

Wanneer er daadwerkelijk een calamiteit heeft plaatsgevonden kunt u er op vertrouwen dat wij in samenwerking met de hulpdiensten uw pand veiligstellen en de nodige gegevens verzamelen. Wanneer nodig zullen we het pand afdichten met onze noodafdichting service en brengen na afdichting uw pand opnieuw onder alarm.

Garanties Intersafe alarmopvolging

Met Intersafe alarmopvolging zorgen wij gegarandeerd voor:
- Een snelle en adequate controle van uw locatie door onze surveillant.;
- Direct een reductie van 30% van uw alarmmeldingen;
- 100% groene alarmopvolging vanwege onze elektrische auto’s;
- Geen factuur bij nodeloze meldingen in combinatie met het IntersafeGoud abonnement.

Wij nemen graag het risico en de zorg voor u uit handen. Wilt u meer informatie en/of een passend voorstel voor uw situatie? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 020-686 8080 of laat uw gegevens achter via ons contactformulier zodat wij contact met u kunnen opnemen!