020 - 686 80 80

Beveiligers voor objectbewaking

Onze beveiligers voeren beveiligingswerkzaamheden uit door preventief aanwezig te zijn en controleronden uit te voeren. Hierbij ligt de nadruk op het tegengaan van ongecontroleerd in- en uitgaande personen en goederenverkeer. Ook wordt er gelet op alles wat de organisatie schade kan berokkenen en onregelmatigheden kunnen worden voorkomen. Objectbewaking kan eventueel ook worden gecombineerd met diverse ondersteunende taken ten behoeve van de bedrijfsprocessen, zoals receptie- en portiersdiensten.

Afhankelijk van uw situatie kan onze beveiligingsmedewerker ook voorzien in:
- Brandondes;
- Controlerondes.

Beveiliger Plus

Onze beveiligingsmedewerkers worden jaarlijks getraind in de nieuwe inzichten die beveiliging nodig heeft. Doordat ze proactief zijn, een klantvriendelijke houding aannemen en opgeleid zijn om de werkwijze van kwaadwillenden te herkennen, kunnen zij situaties en/ of incidenten in een vroegtijdig stadium daadwerkelijk voorkomen.

Objectbeveiliging in Amsterdam en omgeving

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor objectbeveiliging in Amsterdam en omgeving? Neem dan contact met ons op via het centrale telefoonnummer 020-686 8080 of laat uw gegevens achter via ons contactformulier zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Graag adviseren wij u over zaken die met uw veiligheid te maken hebben. Maak uw keuze uit de verschillende mogelijkheden.

020 - 686 80 80

Informeer mij vrijblijvend over objectbeveiliging.