020 - 686 80 80

Met behulp van moderne techniek wordt beoordeeld of het gaat om een vals alarm of een melding die direct opgevolgd dient te worden. Dat kunt u zelf doen, door iemand van uw bedrijf of instelling, of door onze beveiligers. Snelle en adequate opvolging helpt om de kans op schade te verminderen en de pakkans van inbrekers te vergroten. Onze professionele beveiligers zijn opgeleid om te handelen volgens de instructies. Zij houden voortdurend contact met de meldkamer. Waar nodig wordt direct de politie ingeschakeld. Waar dat niet nodig blijkt, wordt het alarmsysteem gereset, eventuele ruitschade hersteld door het treffen van een noodvoorziening en wordt het alarm door de surveillant afgemeld.

Alarmcentrale

alarmcentrale

De centrale meldkamer is 24/7 paraat voor onze opdrachtgevers in Amsterdam en omgeving. Binnen ons werkgebied voorzien wij als geen ander in snelle en adequate alarmopvolging.

Abonnementen voor meldkamer

meldkamer

Door het inschakelen van Intersafe voorkomt u vals alarm en hoeft u werkelijk alarm niet zelf op te volgen. Maak een keuze uit de aantrekkelijke abonnementen die wij aanbieden.

Opvolging van een melding

melding opvolging

Betrouwbare beveiliging is de optelsom van betrouwbare systemen, goede procedures en de beste mensen. De meldkamerdiensten van Intersafe voorzien in al deze aspecten.

Rustig slapen dankzij de waakzaamheid in de meldkamer

Naast het voorkomen van slapeloze nachten heeft het professioneel inregelen van alarmopvolging nog een aantal grote voordelen: naarmate het risico voor de inbreker groter wordt, zal hij zich eerder bedenken en mogelijk afzien van de inbraak. Snelle opvolging door de meldkamer vergroot bovendien de kans dat de beveiligers of de politie op tijd kunnen ingrijpen waardoor de schade beperkt blijft. Alarmsystemen waarvan de installatie door Intersafe plaatsvindt, voldoen aan de eisen die assuradeurs stellen. Dat helpt u om de premie voor uw verzekering betaalbaar te houden. Zo verdienen de kosten van professionele alarmopvolging zichzelf dubbel en dwars terug.

Graag adviseren wij u over zaken die met uw veiligheid te maken hebben. Maak uw keuze uit de verschillende mogelijkheden.

020 - 686 80 80

Informeer mij vrijblijvend over de meldkamerdiensten.