020 - 686 80 80

Signalen van onraad komen binnen in de meldkamer. Met behulp van moderne techniek wordt beoordeeld of het gaat om een vals alarm of een melding die direct opgevolgd dient te worden. Dat kunt u zelf doen, door iemand van uw bedrijf of instelling, of door onze beveiligers. Snelle en adequate opvolging helpt om de kans op schade te verminderen en de pakkans van inbrekers te vergroten. Onze professionele beveiligers zijn opgeleid om te handelen volgens de instructies. Zij houden voortdurend contact met de meldkamer. Waar nodig wordt direct de politie ingeschakeld. Waar dat niet nodig blijkt, wordt het alarmsysteem gereset, eventuele ruitschade hersteld door het treffen van een noodvoorziening en wordt het alarm door de surveillant afgemeld.

Alarmsystemen

alarmsystemen

Een goed alarmsysteem zorgt ervoor dat u, of de meldkamer, vroegtijdig en op betrouwbare wijze wordt gewaarschuwd wanneer er onregelmatigheden worden gedetecteerd.

Installatie alarmsystemen

installatie alarmsystemen

Intersafe werkt met gecertificeerde en ervaren beveiligingsmonteurs. Deze gaan naar aanleiding van uw keuze de installatie volgens het beveiligingsplan bij u monteren.

Beveiligingscamera’s

beveligingscamera's

Een camerasysteem voor uw object kan meerdere doelen hebben. Deze systemen worden ingezet voor herkenning, ter observatie of het identificeren van personen.

Brandbeveiliging

brandbeveiliging

Wanneer een brand in een vroeg stadium wordt gesignaleerd kan er direct actie worden ondernomen om deze te bestrijden en de medewerkers en goederen veilig te stellen.

Toegangscontrole

toegangscontrole

Een goed toegangscontrolesysteem reguleert het personenverkeer zonder dat de openheid en toegankelijkheid van een bedrijf of instelling geweld wordt aangedaan.

Diverse systemen

systemen

Inbraakbeveiliging met rolluiken, DNA-spray, kluis of mistgenerator is erop gericht om ongewenste gasten buiten te houden en eventuele schade te minimaliseren.

Installatie, onderhoud en beheer in vertrouwde handen

Het is zaak om aan de installatie en onderhoud van alarmsystemen, beveiligingscamera’s en brandmeldinstallaties minstens zo veel aandacht te besteden als aan de techniek zelf. Dat geldt in het bijzonder voor het beheer van de brandmeldinstallatie (BMI). Daarvoor is een Opgeleid Persoon noodzakelijk. Intersafe voldoet aan alle normen volgens NEM 46. Bij ons is uw beheer in vertrouwde handen. Onze adviseurs bespreken graag de mogelijkheden met u!

Graag adviseren wij u over zaken die met uw veiligheid te maken hebben. Maak uw keuze uit de verschillende mogelijkheden.

020 - 686 80 80

Informeer mij vrijblijvend over de beveiligingstechnieken.