020 - 686 80 80

Galaxy systemen voor inbraakalarm

Intersafe kan u voorzien in meerdere vormen van Inbraaksignaleringssystemen. Deze systemen zullen ervoor zorgen dat u snel op de hoogte bent van onraad in en om uw pand. Tevens hebben ze als doel af te schrikken en/ of het proces bij een inbraak te vertragen waardoor de pakkans groter wordt en de kans op grote schade aanzienlijk afneemt.

De verschillende systemen voor inbraakalarm zijn als volgt onder te verdelen:
- Draadloos inbraaksysteem
- Bekabeld inbraaksysteem
- Hybride inbraaksysteem

Wij leveren en monteren systemen die bestaan uit goedgekeurde centrales en componenten van het merk Galaxy. Hierdoor voldoet uw inbraakalarm gegarandeerd aan de eisen die voor uw situatie geschikt zijn.

Een betrouwbare alarminstallatie

De beveiligingsexperts van Intersafe kunnen u helpen met het bepalen van de risicoklasse waarin uw object zich bevindt. Door een betrouwbare projectering kunnen wij in samenwerking met uw verzekeraar de risicoklasse vaststellen en u adviseren bij de te nemen stappen voor uw beveiligingsplan.
Intersafe is een BORG erkend beveiligingsbedrijf. Steeds meer verzekeraars stellen dit verplicht. Wij leveren bij al onze alarminstallaties de vereiste BORG- certificaten en opleveringsbewijzen.

Wilt u meer informatie en/ of een goed doordacht beveiligingsplan voor uw locatie? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 020-686 8080 of laat uw gegevens achter via ons contactformulier zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Graag adviseren wij u over zaken die met uw veiligheid te maken hebben. Maak uw keuze uit de verschillende mogelijkheden.

020 - 686 80 80

Informeer mij vrijblijvend over de alarmsystemen.