020 - 686 80 80

Wij onderscheiden daarom de volgende toepassingen voor beveiligingscamera's:

- Overzicht; levert alleen bruikbare beelden op voor de eigenaar van het camerasysteem en onbruikbare beelden voor politie en justitie;
- Herkennen; helpt de politie met aanvullend bewijs tegen een (mogelijke) verdachte;
- Identificeren; vraagt om meer camera’s op locatie, maar geeft technisch het beste resultaat, ook voor politie en justitie!

Een camerasysteem geeft u niet alleen de mogelijkheid om calamiteiten te voorkomen of de daders te registreren, maar werkt uiteraard ook preventief. Ook kunnen camera's worden gebruikt om bijvoorbeeld, op afstand, iemand toegang te geven tot uw gebouw of terrein.

Daarnaast zijn praktische zaken als de plaats, de hoogte en de verlichting van belang, want met name de lichtinval (buiten, binnen, dag, schemer of nacht) zal van invloed zijn op de kwaliteit van de opgenomen beelden. Ook kan Intersafe uw tijdelijke locatie, bijvoorbeeld een bouwterrein, voorzien van een camerasysteem.

Camerasysteem voor inbraakbeveiliging

Bij de keuze voor een camerasysteem is het van belang dat u rekening houdt met praktische zaken als de plaats, de hoogte en de (omgevings-)verlichting. Deze zijn met name van invloed op de opgenomen beelden. Om voor uw object een juist advies te geven zijn onze beveiligingsadviseurs volledig opgeleid en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van camerasystemen voor inbraakbeveiliging.

Diverse merken beveiligingscamera's

Intersafe werkt met diverse merken en type camerasystemen. Hierdoor is er altijd een camerasysteem beschikbaar voor uw situatie en budget. Onze adviseurs komen graag bij u langs om te bekijken welke camera’s geschikt zijn voor uw bedrijf, winkel of school en u te adviseren waar de camera’s en opname-apparatuur het best gemonteerd kunnen worden.

Wilt u meer informatie over beveiligingscamera's? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 020-686 8080 of laat uw gegevens achter via ons contactformulier zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Graag adviseren wij u over zaken die met uw veiligheid te maken hebben. Maak uw keuze uit de verschillende mogelijkheden.

020 - 686 80 80

Informeer mij vrijblijvend over beveiligingscamera's.