020 - 686 80 80

Op onze sales afdeling verwelkomen wij onze nieuwe collega: Dennis

woensdag 28 augustus 2024

Mijn naam is Dennis van der Ven, ik ben 52 jaar oud en geboren in Amsterdam. Ik woon in Nieuw-Vennep samen met mijn vrouw en dochter. Sinds 1991 ben ik actief in de beveiligingssector. Mijn carrière begon als dienstplichtige bij de luchtmacht, waar ik op 18-jarige leeftijd als beveiliger aan de slag ging. Deze ervaring was voor mij de logische stap om verder te gaan in de beveiliging.

In 1992 trad ik in dienst bij Randstad Bewaking. Hier vervulde ik diverse functies, van Mobiel Surveillant naar Inspecteur tot uiteindelijk Hoofd Coördinatie, een functie die ik de afgelopen 20 jaar met veel plezier heb vervuld. In deze functie was ik verantwoordelijk van het aansturen van de surveillancedienst, sleutelbeheer, relatiebeheer, materiaal beheer en uniformering. Gedurende deze tijd heb ik waardevolle operationele ervaring opgedaan.

In november 2022 werd Randstad Bewaking overgenomen door Workrate. Daar heb ik een jaar gewerkt als Coördinator van de mobiele surveillance, waar ik ook verantwoordelijk was voor de uniformering van de beveiligers. Op 1 januari 2024 besloot Workrate de mobiele surveillance over te dragen aan Intersafe. De planning was dat ik voor een halfjaar gedetacheerd zou worden bij Intersafe om de overgang voor klanten zo soepel mogelijk te laten verlopen.

De warme ontvangst bij Intersafe en de fijne samenwerking met mijn nieuwe collega’s maakten al snel duidelijk dat ik graag deel wilde uitmaken van dit team. De werkwijze en toekomstambities van Intersafe spraken mij enorm aan.

Sinds 1 maart 2024 werk ik met trots als Relatiebeheerder bij Intersafe. Dankzij mijn achtergrond in de operationele beveiliging kan ik klanten gericht adviseren en ondersteunen.

020 - 686 80 80

Wil je liever teruggebeld worden?

Wij geven u graag een vrijblijvend advies over onze producten en/of diensten.