020 - 686 80 80

Intersafe neemt die zorgen in de regio Amsterdam uit handen. Met adviezen, installatie van beveiligingstechniek en een professioneel team van medewerkers die precies weten hoe te handelen als er onverhoopt toch een melding binnenkomt. Preventie en opvolging in ervaren, vertrouwde handen. Veel bedrijven, winkels, zorg- en onderwijsinstellingen, sportverenigingen en eigenaren van woningen hebben de afgelopen decennia de weg naar Intersafe al weten te vinden. Zij hebben meer rust als gevolg van een verbeterde veiligheid én lagere kosten dankzij onze efficiënte manier van werken!

Onderwijs

veiligheid, leraren, leerlingen, scholen, Amsterdam

Juist in het onderwijs gaat veiligheid voor alles. Intersafe heeft een volledig aanbod om de veiligheid van gebouwen, leerkrachten en leerlingen te vergroten.

Zorg en welzijn

inbraakbeveiliging, brandveiligheid, zorg, instellingen, Amsterdam

Inbraakbeveiliging en brandveiligheid voor praktijken in de gezondheidszorg, ziekenhuizen, bejaardenhuizen en andere (zorg)instellingen in Amsterdam en omgeving.

Overheid

bewaking, beveiliging, overheid, gemeente, Amsterdam

Beveiliging van gebouwen, bezittingen en ambtenaren. Intersafe bewaakt (lokale) overheidsinstellingen in de regio Amsterdam tegen inbraak en brand.

Bedrijfsbeveiliging

beveiliging, kantoren, winkels, bedrijfspanden, Amsterdam

Intersafe waakt in Amsterdam en omgeving dag en nacht over bedrijfspanden en de veiligheid van medewerkers en goederen van bedrijven in het MKB.

Sportcomplexen

beveiliging, sporthal, zwembad, sportcomplex, Amsterdam

Sportcomplexen zijn vaak uren per etmaal onbeheerd. Juist dan zorgt Intersafe in de regio Amsterdam voor toezicht, bewaking en opvolging bij onraad.

Bouwbeveiliging

bouwbeveiliging

Intersafe zorgt in samenwerking met BouWatch voor bouwbeveiliging in Amsterdam en omgeving. Met camera’s houden wij 24 uur per dag uw bouwterrein in de gaten.

Woningbouwverenigingen

woningbouwverenigingen

Door het grote aantal bewoners en bezoekers vraagt de beveiliging van woningbouwverenigingen in Amsterdam om extra kennis en ervaring.

Beveiliging huis

beveiliging, inbraak, brand, huis, Amsterdam

Inbraak of brand heeft altijd grote impact op de bewoners. Intersafe waakt daarom in Amsterdam en omgeving over de veiligheid van woningbezitters en huurders.

Graag adviseren wij u over zaken die met uw veiligheid te maken hebben. Maak uw keuze uit de verschillende mogelijkheden.

020 - 686 80 80

Informeer mij vrijblijvend over de beveiliging van mijn pand.