020 - 686 80 80

Beveiligingssystemen en alarmopvolging Amsterdam

Betrouwbare beveiliging is gebaseerd op een professioneel alarmsysteem, goede afspraken met de meldkamer en snelle opvolging door mobiele surveillanten in Amsterdam. Precies de zaken waarin Intersafe voorziet! Onze specialisten brengen de veiligheidsrisico’s voor uw woning in kaart en adviseren u graag door welk type beveiligingssysteem en alarmopvolging deze risisco’s het beste kunnen worden afgedekt.

Intersafe voor particulieren

Intersafe zorgt ervoor dat u zich veilig kunt voelen in uw eigen huis. Onze producten en diensten beveiligen particulieren ook op de momenten dat ze juist niet thuis zijn:

- Objectbeveiliging
- Brandmeldinstallatie
- Cameraobservatie
- Alarminstallatie
- Alarmopvolging
- Kluizen
- Sloten
- Surveillance

Door de beveiliging aan Intersafe uit te besteden kunnen particulieren er zeker van zijn dat er alles aan wordt gedaan om hun veiligheid te waarborgen. Wanneer er onverhoopt toch een melding binnenkomt wordt deze direct door professionals in de meldkamer en door onze mobiele surveillance opgevolgd.

Wilt u meer informatie en/of een passend voorstel voor de beveiliging van uw woning? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 020-686 80 80 of laat uw gegevens achter via ons contactformulier zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Graag adviseren wij u over zaken die met uw veiligheid te maken hebben. Maak uw keuze uit de verschillende mogelijkheden.

020 - 686 80 80

Informeer mij vrijblijvend over de beveiliging van mijn pand.