020 - 686 80 80

Gebouwen en medewerkers gemeente Amsterdam

Intersafe verzorgt al een groot aantal jaren de beveiliging voor objecten van de gemeente Amsterdam. Met vergaande preventieve maatregelen, de meldkamer in de stad en mobiele surveillance die snel ter plaatse kan zijn, zetten wij in op optimale bewaking en adequate opvolging. Daarbij verplaatsen onze surveillanten zich in elektrische auto’s die het milieu niet belasten.

Intersafe voor lokale overheidsdiensten

Naast de beveiliging van gebouwen en medewerkers van de gemeente Amsterdam verzorgt Intersafe ook de bewaking van objecten van andere lokale overheidsdiensten.

- Objectbeveiliging
- Brandmeldinstallatie
- Beheerder brandmeldinstallatie
- Cameraobservatie
- Alarminstallatie
- Alarmopvolging
- Surveillance
- Sloten
- Toegangscontrole
- Rolluiken

Beveiliging overheid

Door de beveiliging aan Intersafe uit te besteden kunnen bestuurders en medewerkers van overheidsdiensten er zeker van zijn dat er alles aan wordt gedaan om de veiligheid te waarborgen. Wanneer er onverhoopt toch een melding binnenkomt wordt deze direct door professionals in de meldkamer en door onze mobiele surveillance opgevolgd.

Wilt u meer informatie en/of een passend voorstel voor de beveiliging van overheidsgebouwen in Amsterdam en omgeving? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 020-686 80 80 of laat uw gegevens achter via ons contactformulier zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Graag adviseren wij u over zaken die met uw veiligheid te maken hebben. Maak uw keuze uit de verschillende mogelijkheden.

020 - 686 80 80

Informeer mij vrijblijvend over de beveiliging van mijn pand.