020 - 686 80 80

Beveiliging van huurwoningen in Amsterdam

Objecten waar veel mensen gebruik van maken zijn lastiger te beveiligen. Er zijn bijna 190.000 sociale huurwoningen in Amsterdam. Daar komen ook bezoekers die misschien niet welkom zijn. Brand in een woning kan grote gevolgen hebben voor andere woningen in hetzelfde object. Goede procedures, tijdig signaleren en snelle opvolging zijn daarom noodzakelijk. Intersafe voorziet daarin.

Intersafe voor woningbouwverenigingen

Intersafe biedt specifieke oplossingen voor de specifieke situatie van woningbouwverenigingen in Amsterdam, waaronder:

- Objectbeveiliging
- Brandmeldinstallatie
- Beheerder brandmeldinstallatie
- Cameraobservatie
- Alarminstallatie
- Alarmopvolging
- Meldkamerdiensten
- Surveillance

Door de beveiliging aan Intersafe uit te besteden kunnen huurders en de directie en medewerkers van woningbouwverenigingen er zeker van zijn dat er alles aan wordt gedaan om de veiligheid te waarborgen. Wanneer er onverhoopt toch een melding binnenkomt wordt deze direct door professionals in de meldkamer en door onze mobiele surveillance opgevolgd.

Wilt u meer informatie en/of een passend voorstel voor de beveiliging van objecten van woningbouwverenigingen. Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 020-686 80 80 of laat uw gegevens achter via ons contactformulier zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Graag adviseren wij u over zaken die met uw veiligheid te maken hebben. Maak uw keuze uit de verschillende mogelijkheden.

020 - 686 80 80

Informeer mij vrijblijvend over de beveiliging van mijn pand.