020 - 686 80 80

Bij Intersafe is het motto: “Veiligheid voor alles.” Zo kijken wij ook naar onze omgeving. Groen speelt een belangrijke rol in onze bedrijfsvoering. Wij zijn gevestigd in Amsterdam en verzorgen de bewaking van objecten in en rondom de stad. Wij rijden dus geen onnodige afstanden en voor de kilometers die wij wel afleggen, verplaatsen onze surveillanten zich in elektrische auto’s. Het duurzaam ondernemen vindt u ook terug in de waarde die wij hechten aan tevreden medewerkers en aan social return. Via de links op deze pagina leest u daar meer over.

Veiligheid voor alles: over Intersafe

beveiligers, inbraak, brand, veiligheid, Amsterdam

Professionele beveiligers tegen inbraak en brand. Lees hoe wij dat doen, met wie en op welke locaties in de regio Amsterdam. Veiligheid voor alles!

Intersafe Groen

groen, duurzaamheid, medewerkers, beveiliging, Amsterdam

Intersafe maakt bewuste keuzes op het gebied van groei, duurzaamheid en innovatie. Milieu, medewerkers en sociale aspecten bepalen mede ons beleid.

Social return

beveiliging, Ecabo, leerbedrijf, BBL, Amsterdam

Met een beroepsbegeleidende leerweg (BBL) bieden wij een combinatie van werken en leren. Intersafe is een erkend Ecabo leerbedrijf met certificering op niveau 3.

Referenties

beveiliging, bedrijven, overheid, referenties, Amsterdam

De afgelopen decennia heeft Intersafe de beveiliging op zich genomen van veel bedrijven, scholen en overheidsinstellingen in Amsterdam en omgeving.

Vacatures beveiliging

beveiligers, monteurs, surveillanten, meldkamer, Amsterdam

Regelmatig hebben wij vacatures voor professionele beveiligers, alarmmonteurs, mobiele surveillanten en medewerkers voor onze meldkamer.

Bedrijfs- en contactgegevens

bedrijfsgegevens, contactgegevens, noodgevallen, Intersafe, Amsterdam

U kunt altijd contact met ons opnemen, in noodgevallen zelfs 24/7. Overzicht van alle bedrijfs- en contactgegevens van Intersafe Amsterdam.

Het laatste beveiligingsnieuws

nieuws, veiligheid, beveiliging, politie, Amsterdam

Blijf op de hoogte van recente berichten op het gebied van veiligheid en beveiliging. Met publicaties van onder meer de politie en het CBS.

Graag adviseren wij u over zaken die met uw veiligheid te maken hebben. Maak uw keuze uit de verschillende mogelijkheden.

020 - 686 80 80

Informeer mij vrijblijvend over de beveiliging van mijn pand.