020 - 686 80 80

Aanschaf en installatie van een toegangcontrolesysteem

maandag 12 augustus 2019

Wanneer een organisatie kiest voor de aanschaf van een systeem dat controleert wie het pand binnenkomt en weer verlaat, is het zaak om veel aandacht te besteden aan een goede voorbereiding. Beveiliging gaat namelijk niet alleen over techniek, maar vooral over medewerkers en bezoekers. Bovendien wordt een toegangcontrolesysteem altijd voor langere tijd aangeschaft en geïnstalleerd. Het systeem zal daarom geschikt moeten zijn voor de toekomstige groei van de organisatie. In een recent gepubliceerd artikel zet Security Management vijf stappen op een rij die bijdragen aan het maken van de juiste keuze.

Doe een risicoanalyse
Met een goed beveiligingsbeleid bescherm je niet alleen de belangrijke processen, de omgeving en de middelen van jouw bedrijf, maar ook van de medewerkers en bezoekers.

Zorg voor een langetermijnvisie
Er kan tijdens de levensduur van een toegangscontrolesysteem van alles veranderen. Betrek in je langetermijnvisie ontwikkelingen als flexwerken, toekomstige technologie, nieuw bedrijfsbeleid en veranderende wetgeving.

Bepaal welke voordelen het toegangscontrolesysteem biedt
Beoordeel in welke mate het systeem bijdraagt aan het verhogen van het gebruiksgemak voor werknemers, het efficiënter gebruikmaken van de werkruimte, het optimaliseren van processen en het verwelkomen van gasten.

Stel een plan van vereisten op
Vergelijk de nieuwe situatie met de huidige. Welke problemen wil je vermijden? Wie gaan er met het systeem werken? En welke fysieke beveiligingsmaatregelen moet je treffen?

Zoek de juiste leverancier
Een goede leverancier kan je adviseren over de technologische trends en mogelijkheden, de beste beveiliging voor de organisatie, medewerkers en bezoekers en over de installatie, het onderhoud en toekomstige verbeteringen.

Organisaties die de aanschaf, aanpassing en installatie van een toegangscontrolesysteem overwegen, zijn bij Intersafe aan het juiste adres. Bel onze specialisten in Amsterdam op 020 – 686 80 80 of neem contact op via het reactieformulier.

020 - 686 80 80

Wil je liever teruggebeld worden?

Wij geven u graag een vrijblijvend advies over onze producten en/of diensten.