020 - 686 80 80

Alles veilig bij Intersafe

vrijdag 12 juni 2020

Iedereen is gebaat bij het inperken van het Covid-19 virus. Want hoe minder besmettingen, hoe beter. Daarom hebben wij bij Intersafe allerlei maatregelen genomen om zo veilig mogelijk te werken en verspreiding van het virus in de werkomgeving te voorkomen.

Ons kantoor is nu helemaal Corona-proof ingericht. Medewerkers van Intersafe hebben allemaal een werkplek waar ze tenminste anderhalve meter afstand tot collega’s en eventuele bezoekers kunnen houden. Als het mogelijk is werken wij thuis of gebruiken wij de werkplekken verspreid over de dag. Onze mobiele surveillanten verplaatsen zich alleen in hun (elektrische) auto. Zorgvuldige hygiëne maakt het protocol compleet. Voor de bedrijfsvoering zijn extra middelen, waaronder desinfecterende materialen en mondkapjes, beschikbaar.

Vanuit het kantoor wordt de beveiliging van objecten in Amsterdam en omgeving gecoördineerd. De foto geeft een beeld van de van de afdeling die daar verantwoordelijk voor is. De nieuwe inrichting is gebaseerd op ‘social distancing’. Ook op andere afdelingen, zoals Sales, Technische Dienst en Administratie, is de onderlinge afstand gewaarborgd. Want bij Intersafe geldt: Veiligheid voor Alles!

020 - 686 80 80

Wil je liever teruggebeld worden?

Wij geven u graag een vrijblijvend advies over onze producten en/of diensten.