020 - 686 80 80

Amsterdamse proef met particulier cameratoezicht

vrijdag 28 november 2014

28-11-2014 Amsterdam start met een proef waarbij particuliere camerabeelden van ondernemers in verdachte situatie bekeken worden in de centrale uitkijkruimte van de gemeente Amsterdam. Zodoende komt er vanaf januari 2015 cameratoezicht in de Amsterdamse Jan Evertsenstraat.

Pilot met particuliere camera’s

Het besluit is genomen omdat stadsdeel West zich inzet om effectieve camera-inzet door winkeliers en ondernemers te bevorderen, ook door te wijzen op mogelijke subsidieregelingen vanuit het rijk.

Onderdeel van de pilot is het doorsturen van de beelden van de ondernemers naar de CCTR, en op termijn ook naar de meldkamer van de politie. De beelden worden niet voortdurend uitgekeken, maar alleen in verdachte situaties doorgestuurd.

Links

Bron: Veilig ondernemen begint hier

 

Wilt u meer weten over camera-inzet en het doorsturen van de beelden naar de meldkamer? Onze veiligheidsadviseurs kunnen u hier mee over vertellen. We komen graag een keer bij u langs om u te adviseren over de inzet van camera’s in uw situatie. Bel voor een vrijblijvende afspraak 020-686 8080 of stuur een mail naar info@intersafe.nl.

020 - 686 80 80

Wil je liever teruggebeld worden?

Wij geven u graag een vrijblijvend advies over onze producten en/of diensten.