020 - 686 80 80

Bereikbaarheid nu beter dan ooit

maandag 8 juni 2020

De afgelopen maanden hebben alle bedrijven, overheden en instellingen moeten zoeken naar een goede manier om de service en contacten met relaties op peil te houden, terwijl de beperkende maatregelen vanwege het coronavirus grote invloed had op de bezetting. Ook bij Intersafe hebben wij dat gemerkt.

Zo is er sinds medio maart veel vanuit huis gewerkt en hebben wij even tijd nodig gehad om de onderlinge afstand van anderhalve meter in ons kantoor in Amsterdam fysiek en technisch tot stand te brengen. Wij zijn ons ervan bewust dat onze telefonische bereikbaarheid in die periode minder optimaal was dan u van ons gewend bent en vragen uw begrip daarvoor.

Inmiddels zijn alle aanpassingen doorgevoerd. Mede door de uitbreiding met WhatsApp is onze bereikbaarheid nu beter dan ooit. Via 06 – 31 00 68 77 kunt u ons niet meer missen.

Overigens hebben de beperkingen alleen invloed gehad op de kantoorfuncties zoals Administratie, Sales en Technische Dienst. Daarentegen zijn de Alarmopvolging en Mobiele Surveillance zijn steeds 24/7 paraat geweest. Ons credo is natuurlijk niet voor niets: Veiligheid voor Alles!

020 - 686 80 80

Wil je liever teruggebeld worden?

Wij geven u graag een vrijblijvend advies over onze producten en/of diensten.