020 - 686 80 80

DAM-prijs 2016: stemmen op Intersafe

dinsdag 11 oktober 2016

intersafe_damprijs

In ons nieuwsbericht van 12 september hebben wij u trots laten weten dat Intersafe de winnaar is van de DAM-prijs 2016 in het stadsdeel West. Op 21 september deelden wij onze nominatie voor de stadsprijs en de procedure die geldt voor de publieksstemming. DAM staat voor de meest Duurzame Onderneming van Amsterdam in het MKB.

Inmiddels is de publiciteitscampagne van start gegaan. Namens Intersafe stond Matthijs van der Winden de omroep Amsterdam FM te woord (zie foto). Ook is Matthijs vorige week gefilmd door AT5. Deze reportage wordt van 18 t/m 24 oktober, 3x per dag uitgezonden. En aanstaande woensdag wordt Matthijs geïnterviewd voor een groot artikel in het Parool dat de komende dagen geplaatst zal worden.

Aandacht genoeg dus, vanaf nu hebben wij vooral stemmen nodig! Als u Intersafe, en onze inzet voor duurzaamheid, een warm hart toedraagt dan kan dat van 11 t/m 30 oktober door de link naar de DAM-prijs te volgen. Wij zullen de komende weken op onze website en via social media dagelijks aandacht besteden aan alles dat speelt rondom de verkiezing.

020 - 686 80 80

Wil je liever teruggebeld worden?

Wij geven u graag een vrijblijvend advies over onze producten en/of diensten.