020 - 686 80 80

Intersafe op de Amsterdamse effectenbeurs

vrijdag 21 oktober 2016

DAM-prijs, Amsterdam, effectenbeurs, gong

Vandaag ging Intersafe naar de beurs. Niet voor het uitgeven van aandelen of om een notering te krijgen aan de AEX, maar op uitnodiging van de organisatie van de DAM-prijs. De zes genomineerde bedrijven mochten bij de beursopening om 9:00 gezamenlijk de gong slaan.

Het slaan van de gong is al ruim vier eeuwen een traditie. De Amsterdamse effectenbeurs werd opgericht in 1606 en is sinds 1611 gevestigd aan het Damrak. Het huidige gebouw werd ontworpen door Berlage. Graadmeter is de AEX-index, waarin de koersontwikkeling van de 25 belangrijkste fondsen (de aandelen met de grootste marktkapitalisatie) wordt weergegeven. Kleinere fondsen vindt men terug in de Amsterdam Midkap index. Er worden aan het Beursplein ook opties verhandeld. In het jaar 2000 fuseerde Amsterdam met de beurzen in Brussel, Parijs en Lissabon tot Euronext.

De DAM-prijs wordt uitgereikt aan de meest Duurzame Ondernemer van Amsterdam in het MKB. Genomineerd zijn de zes winnaars van de Stadsdeelverkiezingen die eerder plaatsvonden. Intersafe is de winnaar van het Stadsdeel West. Wilt u ook op ons stemmen? Dat kan tot 30 oktober via de link stemmen voor de DAM-prijs. Hartelijk dank!

020 - 686 80 80

Wil je liever teruggebeld worden?

Wij geven u graag een vrijblijvend advies over onze producten en/of diensten.