020 - 686 80 80

Intersafe sponsort Young Solar Challenge

donderdag 16 mei 2019

Aan de Young Solar Challenge doen 38 teams mee. Deze teams bestaan uit middelbare scholieren met belangstelling voor techniek en duurzaamheid. Zij leren alles over innovatie, teamwork, tacktiek, communicatie, begroten en sponsoring. Als maatschappelijk betrokken beveiligingsbedrijf sponsort Intersafe het team van het Dalton Spinoza Lyceum uit Amsterdam.

Deelnemende teams kopen een pakket dat bestaat uit het hout voor de romp, de huur voor het gebruik van zonnepanelen, accu, MPPT’s en motor, het lespakket dat bestaat uit drie junior-classes bij een hogeschool en een instructiefilmpje dat helpt bij de bouw van de boot. Als de boot eenmaal gebouwd is, wordt er deelgenomen aan wedstrijden. Ook de startbewijzen voor deze wedstrijden en de overnachtingen op campings zijn bij de prijs van het pakket inbegrepen.

De eerste wedstrijd, in Harlingen, heeft afgelopen weekend plaatsgevonden. Op 31 mei en 1 juni staat Akkrum op de agenda, gevolgd door wedstrijden in Heusden op 14 en 15 juni en de Solar Race in Purmerend op 21 en 22 juni. Meer weten over dit fantastische project? Lees dan verder op de website van Young Solar Challenge.

020 - 686 80 80

Wil je liever teruggebeld worden?

Wij geven u graag een vrijblijvend advies over onze producten en/of diensten.