020 - 686 80 80

Maak het ze niet te makkelijk

maandag 4 december 2017

inbraak_Amsterdam_hoog

Het zijn weer de “Donkere Dagen voor Kerst”. Van 16.30 ‘s middags tot 8:30 ‘s morgens is het donker, 16 uur per etmaal zonder daglicht. Voor veel mensen de gezelligste tijd van het jaar. Voor inbrekers vooral de tijd om toe te slaan.

Volgens onderzoek van het Algemeen Dagblad neemt het aantal inbraken in sommige gemeenten tijdens de winterperiode zelfs met 80 procent toe. Dat blijkt uit een analyse van 50.000 woninginbraken in de maanden november tot en met februari. In Amsterdam bedraagt de stijging dan zo’n 35 procent.

December is voor inbrekers de topmaand. Dan zijn de dagen kort en de mensen veel van huis. Maak het ze niet te makkelijk! Neem maatregelen voor inbraakpreventie, zoals het goed sluiten van ramen en deuren en het gebruik van tijdschakelaars. Bewaar geen contant geld in huis, leg kostbare eigendommen uit het zicht en spreek met buren af om op elkaars huis te letten als u weg bent.

Een nog betere beveiliging bestaat uit goede bewakingscamera’s en een professioneel alarmsysteem met opvolging door de meldkamer. Dan kunt u pas echt ontspannen genieten van de feestdagen. De specialisten van Intersafe adviseren u graag!

 

 

020 - 686 80 80

Wil je liever teruggebeld worden?

Wij geven u graag een vrijblijvend advies over onze producten en/of diensten.