020 - 686 80 80

Minder inbraken rondom feestdagen

woensdag 31 januari 2018

inbraak-donkere-dagen

Gemiddeld wordt er in de periode van Kerstmis en Oud & Nieuw ruim 2.000 keer ingebroken. Rondom de afgelopen feestdagen was dat beduidend minder: ‘slechts’ 1.336 inbraken. Dat blijkt uit cijfers van de politie, die de afname toeschrijft aan het zogenaamde ‘Donkere Dagen Offensief’.

In de aanloop naar de feestdagen heeft de Rijksoverheid op grote schaal campagne gevoerd om mensen bewust te maken van de risico’s op een inbraak. Ook deze website van Intersafe heeft daar aandacht aan besteed, zie dit artikel. De politie voert van oktober tot maart extra controles uit op plaatsen waar een relatief grote kans op inbraak is, met name tijdens de donkere uren.

Verder doen steeds meer particulieren, bedrijven en organisaties aan inbraakpreventie. Met oplossingen als beveiligingscamera’s en alarmsystemen worden inbrekers buiten de deur gehouden. Als zij dan toch proberen toe te slaan, zorgt de alarmcentrale van Intersafe voor adequate opvolging. Neem contact op via 020 – 686 80 80 of het contactformulier voor meer informatie!

020 - 686 80 80

Wil je liever teruggebeld worden?

Wij geven u graag een vrijblijvend advies over onze producten en/of diensten.