020 - 686 80 80

Mistgenerator effectieve inbraakbeveiliging

donderdag 25 juli 2019

Stel: u bent inbreker. Nadat u veel moeite heeft gedaan om zich toegang tot een pand te verschaffen, en misschien op slimme wijze hebt weten te voorkomen dat u door de inbraakbeveiliging werd opgemerkt, vult de ruimte waar u wilt toeslaan zich binnen enkele seconden met een dichte mist. U bent letterlijk de weg kwijt en wilt nog maar één ding: zo snel mogelijk het pand weer verlaten!

Als alle andere methoden te kort schieten, dan blijkt de mistgenerator een effectieve inbraakbeveiliging. Kostbare inboedel en voorraden worden goed beschermd en sommige verzekeraars geven daarom zelfs korting op de premie. De kosten van een mistgenerator vormen in de meeste gevallen sowieso geen drempel om deze vorm van inbraakbeveiliging in te zetten.

Vraag Intersafe om advies! Onze monteurs hebben alle technische trainingen gevolgd en hun certificaten behaald. De plaatsing van een mistgenerator kan in Amsterdam op korte termijn worden ingepland. Neem contact met Intersafe op via 020 – 686 80 80 of vul het formulier in voor meer informatie!

020 - 686 80 80

Wil je liever teruggebeld worden?

Wij geven u graag een vrijblijvend advies over onze producten en/of diensten.