020 - 686 80 80

Breng veiligheid, samen met de uitstraling van uw gebouw naar een hoger niveau.

vrijdag 12 december 2014

12-12-2014 De tijd is gekomen om mechanische sleutels te vergeten. De XS4 Mini is een makkelijke overgang van een mechanisch sluitsysteem naar een modern elektronisch systeem. Het installeren van de XS4 Mini kan niet simpeler – verwijder gewoon het bestaande beslag en installeer het nieuwe. De betaalbare prijzen maken het des te meer aantrekkelijk om alle deuren in een keer om te zetten in intelligente deuren. Bescherm mensen en eigendommen 24/7 met deze vorm van toegangscontrole.

  • Een nieuwe productgeneratie: Spring over naar nieuwe standaarden van design in toegangscontrole. Breng veiligheid, samen met de uitstraling van uw gebouw naar een hoger niveau. Welkom bij SALTO. Welkom bij een nieuw concept van design.
  • De XS4 Mini is vooruitstrevend in techniek, zij luistert naar uw behoeften van vandaag en in de toekomst.
  • Top security is meer dan alleen een robuust product, dat bewijst de XS4 Mini.
  • Stijl is een kenmerk voor SALTO producten. De huidige normen liggen hoog, maar de XS4 Mini legt de lat hoger. Zij is klein, bescheiden van formaat en valt op met een modern LED-licht. De XS4 Mini is compact en vereenvoudigt installatie in vrijwel elk type deur. Een aanvulling op de sfeer in het gebouw.
  • Talloze uren zijn gewijd aan het bestuderen van het werkelijke gebruik van toegangscontrole. Dat heeft de basis gelegd voor de XS4 Mini. Zo is het LED-licht toegepast om de deurstatus beter te zien. Van binnen is de antenne flink verbeterd waardoor het kaarten en tags nu sneller leest dan ooit. En niemand hoeft te raden waar de kaart of tag aangeboden moet worden, dat kan overal boven de deurkruk.
  • De lezer van de XS4 Mini is strak en beschikbaar in twee kleuren. Daar onder zit het frame dat met staal versterkt is voor een superieure, degelijke constructie. En om het nog makkelijker te maken, wordt de XS4 Mini met een ruime keuze aan functionele en stijlvolle deurkrukken geleverd.

Meer weten? Onze veiligheidsadviseurs nemen graag de mogelijkheden met u door. Neem gerustcontact met ons op.

020 - 686 80 80

Wil je liever teruggebeld worden?

Wij geven u graag een vrijblijvend advies over onze producten en/of diensten.