020 - 686 80 80

Nominatie voor de DAM-prijs 2016

woensdag 21 september 2016

dam_prijs

Als winnaar van de DAM-Prijs stadsdeel West is Intersafe automatisch genomineerd voor de duurzaamheidsprijs voor geheel Amsterdam. Deze prijs wordt uitgereikt aan de meest duurzame ondernemer van de stad.

Uit bijna 70 deelnemers is per stadsdeel één ondernemer verkozen tot meest duurzame ondernemer. Dat zijn Cartridge Depot (Noord), Intersafe (West), Moyee Coffee (Nieuw-West), New Electric (Oost), Paul de Ruiter Architects (Zuid) en Yoni (Centrum). De stadsdeelwinnaars hebben ieder een geldbedrag gewonnen en zijn dus automatisch genomineerd voor de stedelijke DAM-Prijs 2016.

Amsterdammers kunnen van 11 t/m 30 oktober stemmen op hun favoriet, via amsterdam.nl/damprijs. De publieksstemming telt voor 40 procent mee met het bepalen van de DAM Prijs winnaar. Het juryoordeel dat meetelt voor 60 procent, geeft op de avond van de uitreiking (31 oktober) de uiteindelijke doorslag. De DAM Prijs winnaar wint onder andere een geldbedrag, een publiciteitscampagne en de titel ‘Meest duurzame ondernemer van Amsterdam’.

Natuurlijk hopen wij bij Intersafe op uw steun. Het juryrapport van Stadsdeel West maakt duidelijk waarom. Volg de link om het rapport te lezen. Namens ons team: hartelijk dank!

020 - 686 80 80

Wil je liever teruggebeld worden?

Wij geven u graag een vrijblijvend advies over onze producten en/of diensten.