020 - 686 80 80

Smart Security Technology

donderdag 13 juni 2019

Afgelopen week was een afvaardiging van Intersafe te gast tijdens het Smart Security Technology (SST)-event, dat jaarlijks wordt georganiseerd voor specialisten in beveiliging. In bijzonder interessante lezingen en seminars werd veel aandacht besteed aan de noviteiten in ons vakgebied. De beveiligingsbranche maakt immers grote verandering door. Het thema voor de bijeenkomst luidde daarom ‘Time for Change”.

Zo vond rond de eeuwwisseling de opmars van IP plaats die nu plaats maakt voor Security in de Cloud. Er is voor klanten geen reden om te twijfelen aan de veiligheid daarvan. Een cloud is veel veiliger dan een eigen server en je hebt geen omkijken naar onderhoud. Wel is het essentieel om passende eisen te stellen aan een cloud-provider, zodat de dienst aansluit op het risico.

Tijdens het SST-event werden de nieuwste ontwikkelingen in cameratechnologie gedemonstreerd en innovaties op het gebied van apps, detectoren en integratiemogelijkheden. Bent u ook geïnteresseerd in beveiliging van uw object(en) in de regio Amsterdam met de meest moderne technologie? Neem dan contact op met de specialisten van Intersafe!

020 - 686 80 80

Wil je liever teruggebeld worden?

Wij geven u graag een vrijblijvend advies over onze producten en/of diensten.