020 - 686 80 80

Gemeente Amsterdam blikt terug op de DAM Prijs 2016

maandag 21 november 2016

Gemeente Amsterdam blikt terug op de DAM Prijs 2016

Op 31 oktober vond de uitreiking plaats van de prijs voor de meest Duurzame onderneming van Amsterdam in het Midden- en Kleinbedrijf, de DAM Prijs 2016. Intersafe behoorde tot de 65 genomineerde bedrijven en behaalde uiteindelijk een gedeelde tweede plaats, waar wij hartstikke trots op zijn. De gemeente Amsterdam blikt als initiatiefnemer terug op deze editie en dat delen wij graag met u. Bekijk ook de video!

“Maar liefst 65 duurzame Amsterdamse MKB-bedrijven namen deel aan de DAM Prijs 2016. De vele kwalitatief hoogwaardige inzendingen maakten het niet eenvoudig voor de jury om 6 stadsdeelwinnaars te selecteren. Hoe deze genomineerden bijdragen aan het verduurzamen van Amsterdam werd door onder meer Het Parool, AT5 en AmsterdamFM in beeld gebracht tijdens de publieksstemming. Meer dan 4.500 personen hebben een stem uitgebracht op hun favoriet.
 
Tijdens de feestelijke prijsuitreiking waren ruim 150 bezoekers getuige van de spannende ontknoping. De kwaliteit van de inzendingen werd nogmaals bevestigd door het feit dat de jury slechts over een winnaar en gedeelde tweede plaats sprak. Er werd volop gevierd, gefeest en zaken gedaan.
 
Dit succes was niet mogelijk geweest zonder de deelnemers en betrokkenheid van tientallen partijen die als mediapartner, netwerkpartner, jurylid of anderszins hun netwerk en expertise hebben ingezet. Voor al diegenen: veel dank en geniet nog eens na met dit filmpje van de prijsuitreiking.”

Klik op het startscherm hieronder om de weergave van de video te starten.

video-dam-2016

 

020 - 686 80 80

Wil je liever teruggebeld worden?

Wij geven u graag een vrijblijvend advies over onze producten en/of diensten.