020 - 686 80 80

Thermo detectie helpt besmetting te voorkomen

vrijdag 3 april 2020

Wereldwijd zijn mensen, overheden, bedrijven en organisaties in de ban van het coranvirus COVID-19. Er worden overal maatregelen getroffen om besmetting tegen te gaan. Dat geldt primair voor fysiek bezoek aan locaties. Met behulp van nieuwe techniek kan relatief snel en eenvoudig de temperatuur per bezoeker worden opgenomen. Doeltreffende beveiliging bij de receptie kan veel leed voorkomen.

Als beveiliger van de hoofdstad krijgt Intersafe de afgelopen weken veel vraag naar thermo detectie. Dankzij toepassing van een warmtecamera kan tot 0,3 graden nauwkeurig de temperatuur van bezoekers worden vastgesteld. Degene zonder noemenswaardige verhoging kunnen snel en bezoekersvriendelijk toegang krijgen tot het pand. Bezoekers mét verhoging kunnen worden doorverwezen naar een zorgprofessional. De medewerker aan de receptie kan de test op de voorgeschreven afstand uitvoeren.

Deze thermische cameraoplossing kan in de regio Amsterdam snel en effectief door Intersafe worden geïnstalleerd. Bij de hoofdingang, maar bijvoorbeeld ook bij de personeelsingang, kan tot dertig personen tegelijk worden gecheckt wat hun temperatuur is. Bel met 020 – 686 80 80 of vul het contactformulier in voor meer informatie of een offerte op maat.

020 - 686 80 80

Wil je liever teruggebeld worden?

Wij geven u graag een vrijblijvend advies over onze producten en/of diensten.