020 - 686 80 80

Veilige werkomgeving met de PlasmaMade Air Cleaner

donderdag 24 december 2020

Intersafe PlasmaMade air cleaner schone lucht

Er is een nieuw product op de markt in de strijd tegen COVID-19: de PlasmaMade Air Cleaner. Toepasbaar in alle ruimtes waar mensen samen komen. Plug & Play en vanaf nu leverbaar via Intersafe!

Gezonde binnenlucht, vrij van aerosolen

De gepatenteerde PlasmaMade technologie verlaagt de druk van aerosolen in no-time tot een vrijwel steriel niveau. De PlasmaMade Air Cleaner is daarnaast effectief tegen huisstofmijt, bacteriën en pollen en maakt het mogelijk om de lucht schoon te maken.

De PlasmaMade Air-Cleaner is een wetenschappelijk ondersteunde oplossing voor alle grote ruimtes waar mensen samenkomen, zoals de horeca, verzorgingstehuizen, bioscopen, kantoorruimtes, scholen, etc. Daarnaast is de PlasmaMade Air-Cleaner energiezuinig, onderhoudsarm, geruisloos en eenvoudig verplaatsbaar.

PlasmaMade Air Cleaner kopen in Amsterdam

Zorg voor een veilige werkomgeving en voorkom dat medewerkers, bezoekers of patiënten besmet raken met corona. Neem contact op met Intersafe als u in Amsterdam of omgeving op zoek bent naar een oplossing om aerosolen uit de lucht te filteren. Het kopen van de PlasmaMade AirCleaner kan een goede oplossing zijn. Bel 020 – 686 80 80 voor advies!

 

020 - 686 80 80

Wil je liever teruggebeld worden?

Wij geven u graag een vrijblijvend advies over onze producten en/of diensten.