020 - 686 80 80

Geen kosten voor nodeloze meldingen dankzij SequriX

woensdag 8 augustus 2018

sequrix-intersafe

Softwarebedrijf Sigmax ontwikkelt applicaties voor verschillende branches. Voor beveiligingsbedrijven draait een compleet automatiseringsplatform onder de naam Sequrix. Speciaal voor Intersafe is het platform de afgelopen periode uitgebreid met nieuwe functionaliteiten en gekoppeld met bestaande ERP-software.

Bij Intersafe bestond al langere tijd de behoefte om het gehele bedrijfsproces te automatiseren. “We wilden de klant niet langer laten opdraaien voor de kosten van nodeloze meldingen”, vertelt directeur Ron Scheffer. “Als wij een loos alarm ontvangen, willen we precies weten waarom dit gebeurt om herhaling te voorkomen. Hierdoor worden overbodige ritten en daarmee extra facturen voor de klant voorkomen.”

Handgeschreven werkbonnen door surveillanten en het overtikken daarvan in het systeem zijn nu verleden tijd. Met gebruik van SequriX wordt automatisch bepaald welke surveillant het beste ingezet kan worden, bijvoorbeeld door de beschikbaarheid te controleren, in acht te nemen wat de huidige locatie is en welke sleutels zij bij zich hebben. SequriX ondersteunt de beveiligers van Intersafe daarnaast volledig in het lopen van sluitronden en het snel digitaal opstellen van rapportages voor de klant.

Wil u meer weten over de diensten van Intersafe op het gebied van mobiele surveillance in Amsterdam en omgeving? Volg dan de link om verder te lezen. Bellen met 020 – 686 80 80 kan natuurlijk ook. Interesse in onze samenwerking met Sigmax? Lees dan het hele artikel op de site van Sequrix.

020 - 686 80 80

Wil je liever teruggebeld worden?

Wij geven u graag een vrijblijvend advies over onze producten en/of diensten.