020 - 686 80 80

Week van de Veiligheid 2019

vrijdag 4 oktober 2019

Jaarlijks wordt in de maand oktober de Week van de Veiligheid georganiseerd. Altijd in de 41e week van het jaar en dat heeft een goede reden: met het invallen van de donkere dagen neemt de kans op criminaliteit namelijk toe. Dat is het juiste moment voor gemeenten, politie en ondernemers om veiligheid op de agenda te zetten.

Van 7 tot en met 13 oktober 2019 richt de aandacht zich op de vraag: ‘Ben jij voorbereid op criminaliteit?’ Een week lang kunnen gemeenten die vraag aan inwoners stellen, zoals in een kraam op de markt, en ondernemers aan hun medewerkers, door bijvoorbeeld een overvaltraining voor winkelpersoneel te organiseren.

Ieder jaar staat dat een ander thema centraal tijdens de Week van de Veiligheid. In 2019 draait het om het kopen, bezitten of verkopen van gestolen goederen. Heling dus, en dat is strafbaar. Meer informatie over het tegengaan van criminaliteit is te vinden op de website van de Week van de Veiligheid. Daar kan ook materiaal worden aangevraagd om de campagne te ondersteunen.

De adviseurs van Intersafe denken graag mee over inbraakpreventie in de regio Amsterdam. Zij zijn bereikbaar op 020 – 686 80 80 of door het invullen van het contactformulier.

020 - 686 80 80

Wil je liever teruggebeld worden?

Wij geven u graag een vrijblijvend advies over onze producten en/of diensten.