020 - 686 80 80

Week van de Veiligheid

dinsdag 2 oktober 2018

Week_van_de_Veiligheid

De aankomende week, van 8 tot en met 14 oktober, staat in het teken van Veiligheid. Een groot aantal events en conferenties moeten bijdragen aan een betere bewustwording bij particulieren, ondernemers en instellingen. Niet alleen in Amsterdam, maar in heel Europa.

Nu de dagen steeds donkerder worden, neemt de kans op overvallen en inbraken toe. Ondernemers wordt geadviseerd om goed voorbereid de winter in te gaan en preventieve maatregelen te nemen. Deze Week van de Veiligheid wordt ook veel aandacht besteed aan Cybercrime: de ontwikkeling waarbij criminelen het internet gebruiken om zich oneigenlijk toegang, geld of gegevens toe te eigenen.

Gemeenten, brancheorganisaties en het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) werken samen bij het organiseren van activiteiten in het land. In Amsterdam heeft het Regionaal Platform Criminaliteitsbeheersing Amsterdam-Amstelland (RPCAA) diverse trainingen voorbereid en een campagne om bedrijfsinbraken te voorkomen.

Kwalitatieve inbraakpreventie is het vakgebied van Intersafe. Wilt u weten welke risico’s uw bedrijfspand loopt en geadviseerd worden welke maatregelen u kunt nemen om deze risico’s te beperken? Neem dan contact met Intersafe op!

020 - 686 80 80

Wil je liever teruggebeld worden?

Wij geven u graag een vrijblijvend advies over onze producten en/of diensten.