020 - 686 80 80

Amsterdam weer bovenaan in de AD Misdaadmeter

maandag 4 juni 2018

GEEF_INBREKERS_GEEN_KANS

Jaarlijks stelt het Algemeen Dagblad de Misdaadmeter op. Aan de hand van gegevens van de politie over het afgelopen kalenderjaar wordt in kaart gebracht hoe (on)veilig gemeenten zijn. Daarbij baseert het AD zich op aangiften en meldingen van tien delicten. Over 2017 is Amsterdam opnieuw koploper.

Naast de meest voorkomende delicten autokraak, zakkenrollen en vernielingen, kijken wij bij Intersafe vooral naar de cijfers waar wij met onze beveiligingsdiensten zelf een bijdrage kunnen leveren aan een veilige(re) stad, namelijk woninginbraak. Het aantal aangiften voor dit delict steeg 4% ten opzichte van 2016. Er werden 4.486 meldingen gedaan, tegen 4.313 een jaar eerder.

U hebt meer kans om inbrekers buiten de deur te houden als u kiest voor een professioneel alarmsysteem met camerabewaking en opvolging door mobiele surveillance die wordt aangestuurd door de meldkamer. Intersafe adviseert u graag. Laten we er samen voor zorgen dat de AD Misdaadmeter volgend jaar een terugloop van het aantal woninginbraken in Amsterdam laat zien.

020 - 686 80 80

Wil je liever teruggebeld worden?

Wij geven u graag een vrijblijvend advies over onze producten en/of diensten.