020 - 686 80 80

Ramen dicht – Licht aan – Deur op slot

maandag 31 december 2018

GEEF_INBREKERS_GEEN_KANS

Uit politiecijfers blijkt dat ruim 60 procent van de woninginbraken plaatsvinden tijdens de winterperiode, als het een groot aantal uren per dag donker is. Daarom voeren overheid en politie juist in deze periode campagne om mensen bewust te maken van wat zij zelf kunnen doen om inbrekers buiten de deur te houden. Geadviseerd wordt om te zorgen voor voldoende licht én zicht.

De boodschap, die in de campagne wordt meegegeven, luidt: ‘Ramen dicht – Licht aan – Deur op slot’. Volg de link om de TV-commercial te bekijken.

Doe als je het huis uit gaat altijd je ramen dicht. En de deur op slot. Laat ’s avonds licht branden als je weg bent, bijvoorbeeld met tijd- of schemerschakelaars. Gebruik ook goedgekeurd hang-en-sluitwerk. Dat zijn sloten met een keurmerk. Die zijn getest en volgens de regels gemonteerd. Ook dat verkleint de kans op inbraak enorm. Kijk voor tips en meer informatie op https://www.maakhetzeniettemakkelijk.nl/woninginbraak

Woont u in de regio Amsterdam? Dan adviseert Intersafe u graag over optimale beveiliging van uw huis. Bel 020 – 686 80 80 of vul vrijblijvend het antwoordformulier in. Wij wensen u een gezellige jaarwisseling en een gezond en veilig 2019!

 

020 - 686 80 80

Wil je liever teruggebeld worden?

Wij geven u graag een vrijblijvend advies over onze producten en/of diensten.