020 - 686 80 80

KPN gestopt met ISDN

vrijdag 13 september 2019

Per 1 september van dit jaar is KPN gestopt met het aanbieden van diensten via het Integrated Services Digital Network (ISDN). Dat heeft grote gevolgen voor klanten die gebruik maakten van ISDN, zoals voor de beveiliging van hun bedrijf, woning of ander object. Intersafe schreef hier in de maand mei al een artikel over.

Nu ISDN1, ISDN2 en PSTN-meervoudige diensten daadwerkelijk uit de lucht zijn, worden meldingen die voorheen via deze verbindingen liepen, niet langer doorgegeven aan de alarmcentrale(s). Honderden, en mogelijk zelfs duizenden, objecten in Amsterdam zijn daardoor niet meer (goed) beveiligd.

Als dat bij u speelt, is het zaak om u snel te laten adviseren over een moderne oplossing voor uw beveiliging. Een oplossing die mogelijk ook sneller, betrouwbaarder en goedkoper zal zijn. Bijvoorbeeld een verbinding via internet in de vorm van Voice Over IP (VoIP). Intersafe is specialist in de aanleg van inbraaksystemen en de opvolging van alarmmeldingen. Wij adviseren u graag over alle aspecten die een rol spelen bij betrouwbare beveiliging: techniek, meldkamer, procedures en mobiele surveillance. Neem nu contact op voor de beste oplossing om ongewenste bezoekers buiten de deur te houden!

Wanneer u gebruik maakt van een ISDN-15, -20 of -30 verbinding heeft u nog iets langer de tijd om een alternatief voor uw beveiliging te zoeken. Deze diensten worden nog een jaar langer aangeboden door KPN. Maar ook hier geldt: de tijd dringt!

020 - 686 80 80

Wil je liever teruggebeld worden?

Wij geven u graag een vrijblijvend advies over onze producten en/of diensten.