020 - 686 80 80

CBS publiceert statistieken over (on)veiligheidsbeleving

donderdag 29 maart 2018

Politie_motor

Eén op de 10 inwoners van Noord-Holland is bang voor inbraak in zijn of haar woning. Dat blijkt uit cijfers die het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) eerder deze maand publiceerde. Volgens 9,8% is de kans om in onze provincie slachtoffer te worden van inbrekers ‘(heel) groot’.

De statistieken van het CBS over (on)veiligheidsbeleving laten zien dat 35,2% zich wel eens onveilig voelt en 1,9% van de inwoners zich zelfs vaak onveilig voelt. De percentages in Noord-Holland liggen boven het landelijk gemiddelde.

Goede woningbeveiliging helpt om het gevoel van onveiligheid te verminderen. Door de combinatie van beveiligingscamera’s en een goed alarmsysteem kan onze meldkamer direct handelend optreden. Zo kan bij calamiteiten de mobiele surveillance ter plaatse gaan en, indien de omstandigheden daar aanleiding toe geven, de politie worden ingeschakeld.

Bij Intersafe gaat veiligheid voor alles. Wij zorgen ervoor dat u in de regio Amsterdam rustig kunt slapen. Neem vrijblijvend contact op voor beveiliging van uw woning en de verschillende abonnementen voor alarmopvolging!

 

020 - 686 80 80

Wil je liever teruggebeld worden?

Wij geven u graag een vrijblijvend advies over onze producten en/of diensten.