020 - 686 80 80

Als een VEILIGE plek om te leren, werken en wonen voor deze mooie Stad in ons DNA zit, dan bedoelen wij ook een SCHONE stad natuurlijk!

Wij waren al langer geobsedeerd door de mogelijkheden van elektrisch rijden, de mobiele surveillanten van Intersafe rijden immers veel korte afstanden en heel wat kilometers door Amsterdam. Wij besloten daarom reeds in 2012 de proef op de som te nemen en samen met het team te onderzoeken of wij echt een bestaan zouden hebben op een actieradius van nog geen 100 km!?

'Fluisterstil bewaken' dat werd ons motto. We hebben in 2013 het bestaande surveillance wagenpark ingeruild voor 100% elektrisch aangedreven voertuigen met een gemiddelde actieradius van 100 km. Er werden 5 laadpalen geïnstalleerd bij ons kantoor. In het begin hebben wij hilarische taferelen ondervonden bij het kantelen van ons team; elektrisch rijden vraagt een nieuw bewustzijn.

Inmiddels hebben wij in de afgelopen jaren meer dan 1 miljoen elektrische kilometers gereden in Amsterdam en daarbij een enorme hoeveelheid ervaring opgedaan met elektrische kilometers. Onze komende stappen zijn de uitbreiding van een zonnepaneleninstallatie voor krachtstroom en de vernieuwing en uitbreiding van het wagenpark. Inmiddels rijden er acht 100% elektrische voertuigen, goed voor meer dan 300.000 kilometer per jaar.

Wij zijn dan ook niet voor niets door de Stad opgenomen in de koplopergroep van “Slim en Schoon”. Een initiatief in samenwerking met de gemeente Amsterdam om ondernemers te stimuleren voor duurzaam vervoer. Wij zijn maandelijks te vinden op een van de bijeenkomsten van de koplopergroep. Wij beantwoorden dan graag uw vragen en delen onze ervaringen met u. Kijk voor meer informatie op https://www.slimenschoondoordestad.nl/

Waarom?

Wij willen dat de stad schoner wordt en de luchtkwaliteit beter. Wij dragen daaraan bij omdat wij hebben gekozen voor elektrisch rijden. Wanneer veel bedrijven ons voorbeeld volgen, dan zullen de bewoners van deze stad dat merken aan de kwaliteit van de lucht, die zij dagelijks inademen. We verkrijgen daardoor een gezonder leefklimaat. Dat is fijn voor onze generatie maar dat zijn wij ook verplicht aan onze kinderen en onze kindskinderen!