020 - 686 80 80
Rene de Cocq
Gemeente Amsterdam
"Intersafe bied een goed concept met mogelijkheden om budget goed vast te zetten en toch een zo een optimale mogelijke oplossing aan te dragen. Voor organisaties is het een + punt om een bedrijf te treffen die meedenkt in oplossingen maar ook kijkt of deze vallen binnen een beschikbaar budget. Intersafe is een organisatie die toegangkelijk is de verantwoordelijke personen zijn over het algemeen goed bereikbaar."
Ron Ruijzendaal
Gemeente Amsterdam - Stadsdeel Zuid
"In de afgelopen 6 jaar hebben wij van de afdeling Sport bij de Gemeente Amsterdam Zuid zeer vaak en fijn samengewerkt met Intersafe.

Naast de beveiliging van onze bestaande objecten zijn de nieuwe projecten die wij aan Intersafe gegund hebben niet alleen naar volle tevredenheid opgepakt maar, ook binnen budget gerealiseerd en netjes opgeleverd.

De kracht van Intersafe is het meedenken in het voortraject, het transparant handelen van de organisatie wat uiteraard komt door de fijne mensen die Intersafe rijk is!"
Ton Al
Coördinator Facilitaire Zaken Combiwel
"Intersafe door de jaren heen, een betrouwbare partner.
Als beheerder bij de grootstedelijke Welzijnskoepel de Boza had ik al in 1984 namens buurtcentrum Cinetol contact met Intersafe. Het bleek een makkelijk toegankelijk bedrijf. De directeur speelde vaak ook zelf een rol in de daadwerkelijke beveiliging.
Tegenwoordig is het ook bij Intersafe allemaal wat groter en professioneler. Wanneer ik iemand telefonisch wil spreken bestaan er gelukkig mobiele nummers zodat ik snel even met Robin kan sparren over hoe iets aan te pakken. Dat werkt trouwens ook de andere kant op. Korte lijnen zorgen ervoor dat wij op een zakelijke doch collegiale wijze snel tot oplossingen komen voor de problemen die altijd weer uit onverwachte hoek komen.
Ik spreek uit praktische ervaring als ik zeg dat deze snelle en doeltreffende afwikkeling met andere beveiligers buiten Amsterdams nog wel eens te wensen over laten. Kortom, ook na al die jaren ben ik nog steeds een tevreden klant van Intersafe, een bedrijf waar wij graag zaken mee doen."
Soraya Ramautar
GNP Plus
Onze organisatie is al lange tijd klant bij Intersafe. Robin Knecht is ten allen tijde onze steun en toeverlaat en zorgt ervoor dat processen tijdig worden aangepast. Het surveillance team is creatief wanneer het aankomt op het bedenken van oplossingen en staat 24 uur per dag voor ons klaar.
In het geval dat er wel iets mis gaat is de nabeschouwing altijd een prettige ervaring en zorgen beide partijen voor maatregelen om dit niet meer te laten voorkomen. Al met al dus erg tevreden met de service en klantvriendelijkheid van Intersafe!
Impuls
Facilitair Management Impuls
"Impuls wil een veilige en gastvrije omgeving bieden aan al haar medewerkers, ouders en kinderen van alle kinderopvanglocaties.
Om daar goed in te kunnen scoren is Impuls in zee gegaan met beveiligingsbedrijf Intersafehouse. Snel ter plaatse, actie uitzetten om verdere schade te beperken en politie inschakelen. Goed advies bij nieuwe locaties, onderhoud van bestaande installaties en rekening houdend met onze wensen.
Impuls is een 100% tevreden klant."
Eduard Dirkzwager
Verhuurt 4 businesscenters in de binnenstad van Amsterdam
"Bij Intersafe heb ik vaste persoonlijke contacten, dat past helemaal bij de maat van mijn bedrijf" / "dat vind ik prettig"
Len Sterk
Hoofd Facilitaire Dienst Nationale Postcode Loterij - 9 bedrijfslocaties in Amsterdam
“Brand- en sluitrondes, alarmopvolging, alles in goede en vertrouwde handen bij Intersafe”.

Graag adviseren wij u over zaken die met uw veiligheid te maken hebben. Maak uw keuze uit de verschillende mogelijkheden.

020 - 686 80 80

Informeer mij vrijblijvend over de beveiliging van mijn pand.