020 - 686 80 80

Sporthallen, zwembaden en clubgebouwen Amsterdam

Als geen ander beveiligingsbedrijf kan Intersafe sporthallen, zwembaden en clubgebouwen adviseren over hun veiligheid. Het unieke karakter van sportcomplexen vraagt om een unieke beveiliging, die zowel betaalbaar als doeltreffend moet zijn. Inclusief waarborgen ten aanzien van de alarmopvolging. Een aantal accommodaties in Amsterdam en omgeving worden gedeeld door meerdere sportverenigingen. De specialisten van Intersafe gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheid voor beveiliging van het complex.

Intersafe voor sportcomplexen

Waarom zouden sporters zelf hun complex moeten bewaken? Intersafe neemt die verantwoordelijk over met onder meer:

- Objectbeveiliging
- Cameraobservatie
- Alarminstallatie
- Alarmopvolging
- Kluizen
- Surveillance

Door de beveiliging aan Intersafe uit te besteden kunnen besturen en leden van sportverenigingen er zeker van zijn dat de accommodatie 24/7 goed is beveiligd. Wanneer er onverhoopt toch een melding binnenkomt wordt deze direct door professionals in de meldkamer en door onze mobiele surveillance opgevolgd.

Wilt u meer informatie en/of een passend voorstel voor de beveiliging van sportcomplexen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 020-686 80 80 of laat uw gegevens achter via ons contactformulier zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Graag adviseren wij u over zaken die met uw veiligheid te maken hebben. Maak uw keuze uit de verschillende mogelijkheden.

020 - 686 80 80

Informeer mij vrijblijvend over de beveiliging van mijn pand.