020 - 686 80 80

Grote prestaties en bewustzijn

Voeding
De beveiligingsbranche maar ook andere hulpverlenende en dienstverlenende beroepen vragen de benodigde conditie van lichaam en geest. Werktijden zijn veelal onregelmatig omdat het een 24/7 bedrijfstak is. Er wordt voortdurend een beroep gedaan op onze alertheid en onze scherpte. Ons team is zich hiervan bewust en doet dan ook veel aan beroepstrainingen zoals bijvoorbeeld: Beveiliger+, Profiling, Weerbaarheid, NLP communicatie of maat gemaakte opleidingen binnen onze Intersafe Security Academie.

Gezond eten met de schijf van 5
Van essentieel belang is het om ook zorg te dragen voor voldoende beweging en goede voeding voor de mensen binnen ons team. Wij zijn in 2011 gestart met het verstrekken van gezonde maaltijden welke voldoen aan de schijf van 5 en dus voldoende vitamine en bouwstoffen bevatten. Iedere werknemer binnen Intersafe heeft recht op deze dagelijkse avondmaaltijden. Door de dagshift wordt dagelijks gemeenschappelijk geluncht en ook deze lunch is bereid volgens de schijf van 5.

Bewegen
Sinds de verhuizing naar ons nieuwe hoofdkantoor in 2012 hebben wij gekozen voor de aanleg van een eigen gym en sportschool binnen het gebouw. Deze gym is voorzien van de meest geavanceerde apparatuur. Iedere medewerker van Intersafe kan hier dagelijks gebruik van maken en zelfs tweemaal per week onder begeleiding van een personal coach.

Zo zorgt het team voor grote prestaties en bewustzijn. Breed trekken van bewustwording, die dan ook in het verdere leven zal worden meegenomen.