020 - 686 80 80

Beveiligers voor open- en sluitrondes

Het staat regelmatig in de krant: criminelen slaan toe wanneer de deuren ’s morgens worden geopend of aan het einde van de dag worden afgesloten. Voorkom dat dit u gebeurt. Maak gebruik van de diensten van Intersafe, waarbij onze surveillanten juist op de kwetsbare momenten ter plaatse zijn om een extra oogje in het zeil te houden en direct adequaat te handelen als dat onverhoopt nodig mocht zijn. Zij zijn goed opgeleid, ervaren en staan voortdurend in contact met meldkamer en, in noodgevallen, met de politie.

Daarbij gaat hun alertheid verder dan alleen de opening of afsluiting van de toegangsdeuren. De surveillanten checken tijdens hun brand- en sluitronde alle signalen en situaties die verdacht zijn of een veiligheidsrisico zouden kunnen opleveren. Op basis van procedures en gemaakte afspraken wordt elke dag opnieuw vastgesteld of alle ramen en deuren goed zijn afgesloten, er geen brandgevaar dreigt en dat verlichting en elektrische apparaten afdoende zijn uitgeschakeld.

Als u kiest voor veiligheid voor uw medewerkers en bezoekers, dan kiest u in de regio Amsterdam voor Intersafe! Onze surveillanten zorgen er tijdens hun open- en sluitrondes voor dat inbraakgevoelige en brandgevaarlijke situaties ter plaatse worden opgelost. Neem contact op voor advies en een passend voorstel via het centrale telefoonnummer 020-686 8080 of laat uw gegevens achter via ons contactformulier zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Graag adviseren wij u over zaken die met uw veiligheid te maken hebben. Maak uw keuze uit de verschillende mogelijkheden.

020 - 686 80 80

Informeer mij vrijblijvend over open- en sluitrondes.