020 - 686 80 80

De mobiele surveillant is bekend met alle panden waar Intersafe zorgdraagt voor de beveiliging en onder begeleiding van de meldkamercentralist volgt hij het afgesproken protocol. Aangekomen bij het object wordt er eerst een buiten controle gedaan van het object. Wanneer er niets zichtbaar is zal er een binnen controle worden uitgevoerd.

Reële inbraak

Bij een daadwerkelijke inbraak nemen onze mobiele surveillanten direct contact op met de regionale politie. Bij aankomst vindt er een overleg plaats en betreden ze het object.
De mobiele surveillance zal pro actief de politie ondersteunen bij het sporenonderzoek en indien nodig wordt het pand afgedicht door middel van onze nood-afdichtingsservice. Vervolgens wordt er gezorgd voor een dienstrapport en wordt uw object zorgvuldig onder alarm gezet en opnieuw afgesloten.

Nodeloos alarm

Bij een alarmmelding welke uiteindelijk nodeloos blijkt, zal de mobiele surveillance de reden van het alarm verhelpen en een dienstrapportage achterlaten. Onze surveillanten hebben een technische achtergrond; hierdoor kunnen ze eerste lijn storingen oplossen waardoor deze melding niet meer terugkomen. Vervolgens zal het object weer onder alarm worden gezet. Mocht de storing niet worden opgelost wordt er een actie aangemaakt voor onze technische dienst.

Door uw beveiliging aan de mobiele surveillance van Intersafe uit te besteden bespaart u uzelf een hoop zorgen. Dankzij onze kennis en uitgebreide ervaring, weten de surveillanten precies wat zij in diverse situaties moeten doen.

Mobiele surveillance in Amsterdam en omgeving

In Amsterdam en omgeving verzorgen wij onder andere:
- Professionele alarmopvolging
- Openingsrondes
- Brand- en Sluitrondes
- Controlerondes
- Objectbewaking

Wilt u meer informatie over onze mobiele surveillancedienst voor uw situatie? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 020-686 8080 of laat uw gegevens achter via ons contactformulier zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Graag adviseren wij u over zaken die met uw veiligheid te maken hebben. Maak uw keuze uit de verschillende mogelijkheden.

020 - 686 80 80

Informeer mij vrijblijvend over mobiele surveillance.