020 - 686 80 80

Veiligheid voor instellingen

Veiligheid gaat in de zorg voor alles. Calamiteiten verstoren namelijk de zorg voor mensen die dat hard nodig hebben. Intersafe houdt daar bij de beveiliging en opvolging rekening mee. Zo kan een vals alarm in instellingen veel onrust veroorzaken. Het voorkomen van onnodige meldingen krijgt daarom alle aandacht wanneer wij instellingen adviseren en beveiligen. Vanzelfsprekend dragen wij ook bij aan het welzijn van bewoners, bezoekers en medewerkers door paraat te staan wanneer de situatie om directe opvolging vraagt.

Intersafe voor zorg en welzijn

Voor ziekenhuizen, bejaardentehuizen en andere welzijnsinstellingen in de regio Amsterdam biedt Intersafe een compleet scala aan producten en diensten voor de beveiliging, waaronder:

- Noodverlichting
- Brandmeldinstallatie
- Beheerder brandmeldinstallatie
- Cameraobservatie
- Alarminstallatie
- Alarmopvolging
- Surveillance
- Sloten
- Toegangscontrole

Door de beveiliging aan Intersafe uit te besteden kunnen directie en medewerkers in de zorg er zeker van zijn dat er alles aan wordt gedaan om inbraak, brand en valse meldingen te voorkomen. Wanneer er onverhoopt toch een serieuze melding binnenkomt wordt deze direct door professionals in de meldkamer en door onze mobiele surveillance opgevolgd.

Wilt u meer informatie en/of een passend voorstel voor de beveiliging van zorg- en welzijnsinstellingen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 020-686 80 80 of laat uw gegevens achter via ons contactformulier zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Graag adviseren wij u over zaken die met uw veiligheid te maken hebben. Maak uw keuze uit de verschillende mogelijkheden.

020 - 686 80 80

Informeer mij vrijblijvend over de beveiliging van mijn pand.