020 - 686 80 80

Samen hebben de drie nieuwe directieleden van Intersafe meer dan 62 jaar ervaring in de beveiligingsbranche. Volgens Maurice Hop, Menno Husman en Robin Knecht gaat het echter niet om het verleden, maar juist om de uitdagingen in de toekomst. Dé beveiliger van de hoofdstad richt zich daarbij op innovatie, duurzaamheid en een sterk team dat een langdurige en persoonlijke band onderhoudt met opdrachtgevers.

Het is juist dat persoonlijke karakter, dat Menno (Commercieel Directeur) deed besluiten om over te stappen naar Intersafe. “Dit is een bedrijf met een warm gevoel”, vertelt hij. “De kracht van Intersafe zit hem in de lokale aanwezigheid. Met uitstekende, vaak zelf opgeleide, medewerkers die zich volledig richten op Amsterdam.” Maurice (Algemeen Directeur) vult aan: “Wij kennen onze klanten écht. Zowel de technische dienst, als de medewerkers op kantoor en onze mobiele surveillanten weten wat er ter plaatse speelt.” Intersafe onderscheidt zich daar duidelijk mee. “Advies, aanleg, melding en opvolging: alles onder één dak”, licht Robin (Operationeel Directeur) het gemak voor de klant toe.

Géén onnodige meldingen is groener en goedkoper

Onnodige meldingen zijn een groot probleem in de beveiligingsbranche. In heel veel gevallen gaat het alarm af terwijl bij opvolging blijkt dat er niks aan de hand is. Dat zorgt voor stress en hoge kosten. “Bij nogal wat beveiligingsbedrijven is juist dat het businessmodel”, zegt Menno. “Maar voor Intersafe is het uitgangspunt dat de kosten fors omlaag kunnen als wij niet onnodig hoeven op te volgen. Dat het alarm alleen afgaat als er ook werkelijk iets aan de hand is. Een totaal andere benadering dus”. Maurice benadrukt dat hier het Goud-concept in voorziet: “De kilometers die onze surveillanten rijden zijn groene kilometers, maar behalve goedkoper is het natuurlijk nóg duurzamer als we ze helemaal niet hoeven te rijden”.

Daarmee raakt hij een ander onderwerp dat bij Intersafe prioriteit heeft, namelijk Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Al jaren geleden is het wagenpark elektrisch ingericht. Intersafe werd in 2016 zelfs genomineerd voor de duurzaamheidsprijs van de stad Amsterdam. Een aspect dat belangrijk meeweegt als met name overheidsinstellingen kiezen voor een beveiliger. Maar MVO gaat verder dan alleen investeren in zonnepanelen en duurzame mobiliteit. Zo heeft Intersafe Social Return hoog op de agenda staan. En besteedt het beveiligingsbedrijf veel aandacht aan het werven en opleiden van medewerkers. “Training en ontwikkeling draagt bij aan een langdurige relatie met ons personeel”, legt Robin uit. “Wij werken onder andere met een baangarantie. Dat is goed nieuws voor de medewerkers zelf, maar ook voor onze opdrachtgevers die zo jarenlang contact kunnen hebben met hetzelfde gezicht”.

Innovatieve beveiliger met ambitie

Intersafe loopt in de beveiligingsbranche ook voorop als het gaat om innovatieve, technologische ontwikkelingen. Waar in het verleden alarmmeldingen via telefoonlijnen werden doorgegeven, wordt nu gebruik gemaakt van de slimme software van SequriX. Die bepaalt op basis van GPS- en statusgegevens automatische welke mobiele surveillant het beste voor de alarmopvolging kan zorgen. De melding komt samen met instructies automatisch binnen op de smartphone van de surveillant, die op zijn beurt online de bevindingen rapporteert aan zowel de meldkamer als de eigenaar van het object. De nieuwste techniek helpt ook om service op afstand te leveren.

Innovatie, duurzaamheid en een sterk team zijn belangrijke voor Intersafe belangrijke pijlers om de ambities in de nabije toekomst waar te maken. Het beveiligingsbedrijf, dat bijna 30 jaar geleden werd opgericht door Ron Scheffer, heeft al een sterke positie in Amsterdam en gaat nu een nieuwe fase in. Omdat lokale aanwezigheid in de beveiliging cruciaal is, zal de focus sterk op de hoofdstad blijven. Maar er zijn ook duidelijke plannen voor expansie. Zowel geografisch, met een eigen vestiging elders, als in techniek en in de uitbreiding van de dienstverlening. “Wij gaan graag aan tafel met opdrachtgevers waar wij in het verleden wel camera’s hebben geïnstalleerd, maar die nog geen kennis hebben gemaakt onze diensten op het gebied van alarmopvolging, brandbeveiliging of sluitrondes”, spreken Maurice, Menno en Robin gezamenlijk uit. Veiligheid voor alles dus. En laat dat nu precies de slogan zijn!

Graag adviseren wij u over zaken die met uw veiligheid te maken hebben. Maak uw keuze uit de verschillende mogelijkheden.

020 - 686 80 80

Informeer mij vrijblijvend over brandbeveiliging.