020 - 686 80 80

Wanneer u een alarmsysteem door Intersafe laat monteren kunt u erop rekenen dat de installatie vakkundig en volgens de richtlijnen plaatsvindt. Tevens zijn onze monteurs pro actief op het gebied van het te beveiligen object. Hierdoor kan een monteur u ook advies geven op het gebied van de overige beveiliging in uw object.

Storing alarmsysteem oplossen

Wanneer er een door de mobiele surveillance een storing wordt ontdekt in uw alarmsysteem zorgen wij ervoor dat deze de volgende dag direct wordt opgevolgd door onze technische dienst. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat er niet opnieuw nodeloze meldingen uit uw pand blijven komen.

Gastheerschap

Onze monteurs weten hoe er moet worden omgegaan met de situatie overdag, waarbij uw werkzaamheden centraal staan. Mochten er klanten aanwezig zijn of andere bezoekers in uw pand, dan zorgen wij ervoor dat u zo min mogelijk hinder heeft van onze werkzaamheden. Wilt u meer informatie over de werkzaamheden van onze technische dienst voor uw locatie? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 020-686 8080 of laat uw gegevens achter via ons contactformulier zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Graag adviseren wij u over zaken die met uw veiligheid te maken hebben. Maak uw keuze uit de verschillende mogelijkheden.

020 - 686 80 80

Informeer mij vrijblijvend over de installatie alarmsystemen.